dissabte, 26 d’octubre del 2013

LA VOLTA A LA MARIA TRIUNFA A AVIÀ EN LA SEVA CINQUENA EDICIÓ

Es consolida la Volta a la Maria, que enguany ha arribat al 5è aniversari amb un rècord de més de 600 participants entre petits i grans.

La popular cursa de muntanya avianesa es va celebrar el passat dia 20 d’octubre amb una participació massiva en les dues categories. A dos quarts de deu del matí, es va donar el tret de sortida a la prova dels atletes adults amb un recorregut de 15 km i un desnivell acumulat de 650 metres. Aquesta categoria aplegava atletes locals, veïns del poble i en general esportistes de tota la comarca que ja havien assistit en les edicions anteriors. Miquel Tristany, amb un temps de 1:05:29, va ser el clar vencedor de la prova, superant el rècord de les edicions anteriors. Pel que fa a la categoria femenina qui va situar-se dalt del podi va ser l’atleta Laia Andreu que amb  un temps de 1:18:58 va repetir la victòria de l’any passat.

A dos quarts d’onze del matí, va iniciar-se la Mini Volta a la Maria, un recorregut adreçat pels més petits. Aquest any, la prova va acollir 300 participants infantils que van lluitar fins al final per tal de ser els primers de creuar la línia de meta situada a la Plaça de l’Ataneu d’Avià.

Finalment, a les 12 del migdia es va donar per finalitzada, sense incidents, la jornada esportiva després de fer l’entrega de premis als merescuts guanyadors. Els organitzadors van fer un balanç molt positiu i van agrair la participació i la col·laboració de totes les entitats del poble en els actes de la prova.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada