divendres, 1 de novembre del 2013

ÉS TEMPS DE CASTANYES INDEPENDENTISTES AL POBLE D'AVIÀ


Avià per la Independència fa una crida a tot el poble per assistir aquest dissabte dia 2 de novembre a celebrar la popular Castanyada en motiu de la reivindicació del procés independentista.

El comitè avianès de l’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat per  aquest dissabte a l’Ateneu d’Avià un seguit d’actes per tal de celebrar la Castanyada més independentista de la comarca. Des de les 4 de la tarda fins ben entrada la nit s’organitzaran activitats per totes les edats amb un rerefons comú: promoure el procés independentista tot participant en un jornada de festa reivindicativa i participativa del poble. L’entrada a tots els actes serà gratuïta. 
A partir de les 4 de la tarda es farà la tradicional castanyada acompanyada de moscatell.  Més tard es faran les activitats d’animació infantil per la canalla del poble, on hi haurà també un inflable.

L’artista manresà, Santi Arisa, tancarà la jornada amb un concert previst a les 19:30 que acabarà d’animar l’ambient del assistents. Finalment a partir de les 11 de la nit, amb la col·laboració del Grup de Joves d’Avià es punxarà música a la sala gran de l’Ateneu.
Els organitzadors esperen una bona assistència a l’acte, ja que se n’ha fet una gran difusió pel poble durant els últims dies. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada