divendres, 10 de gener del 2014

AVIÀ DECIDEIX

Aquest cap de setmana, Avià per la Independència es vol sumar a la campanya “Signa un vot per la independència, exerceix el teu dret de petició”.

L’Assemblea de Catalunya ha organitzat pels pròxims dies 11 i 12 de gener una campanya massiva de vots  arreu del territori català.
Els vots d’aquesta campanya serviran per demanar el Parlament de Catalunya que dugui a terme una consulta democràtica i en cas que això no sigui possible, perquè l’Estat espanyol ho impedeixi, els representants polítics puguin declarar la independència de Catalunya.

En la seva pàgina de Facebook els coordinadors de l'Assemblea a Avià feien molt bon balanç de totes les jornades anteriors de recollida de vots, ja que la participació del poble va ser molt significativa i esperen que també ho sigui en aquesta nova crida.

Aquesta, però és només una de les moltes activitats que ha tirat endavant Avià per la Independència, ja que al llarg de tot l'any passat ja es van mobilitzar a través d'actes molt diversos, com per exemple xerrades: "Catalunya dins o fora d'Europa" o "Catalanisme popular antifranquista (1971-1977) a càrrec de Robert Bernard, així com també activitats per recollir fons per l'organització
Imatge de la recollida de vots de l'organització avianesa, el dia 28 de desembre.
Fotografia: Cristina Prat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada