diumenge, 5 de gener del 2014

HA ARRIBAT L'HORA DE LA VERITAT

“No guanyarà el més ràpid, sinó el que sàpiga gestionar millor la part tècnica”, amb aquestes paraules el pilot Marc Coma va voler destacar les dificultats que hauria d’afrontar aquest any al Dakar.

El ja recuperat Marc Coma i tres vegades campió del Dakar, el passat dilluns 30 de desembre va volar juntament amb tot el seu equip cap a Argentina, per tal d’enllestir tots els preparatius de la prova, que comença el dia 5 de gener amb l'etapa Rosario-San Luis.
El passat divendres 3 de gener, l’avianès va participar a la roda de premsa que la organització havia preparat pels pilots. Aquesta informació la va transmetre a través del seu compte de Twitter que té uns 38.000 seguidors.

Imatge de Coma a la Roda de Premsa a la ciutat de Rosario 
Aquest any les etapes seran més llargues i dures i, en un 40% del ralli, les motos aniran per una banda i els cotxes per una altra, d’aqueta manera el pilot destaca a l’entrevista que va concedir a la revista berguedana Aquí  que “no guanyarà el més ràpid, sinó el que sàpiga gestionar millor la part tècnica”.
Jordi Viladoms serà el nou company de l’equip KTM de Marc Coma en substitució del pilot nord-americà Kur Caselli, que va patir un accident mortal el novembre passat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada