diumenge, 15 de desembre del 2013

PER UN NADAL MÉS SOSTENIBLE

Avià il·lumina les festes nadalenques molt sensibilitzada amb el medi ambient.

Els tècnics de l’Ajuntament del poble han començat a engalanar els carrers i les places, així com també la resta de nuclis que conformen el municipi.
Seguint la tònica de l’any passat, enguany l’Ajuntament d’Avià a apostat per decorar el poble amb motius nadalencs respectuosos amb el medi ambient, com per exemple l’arbre de Nadal artificial situat a la Plaça de l’Ateneu il·luminat amb llums de baix consum.

Amb aquestes mesures l’Ajuntament vol continuar decorant i mostrant el poble entregat durant les festes nadalenques, però sense deixar de banda el difícil moment econòmic que passen els ajuntaments i sobretot sensibilitzar-se amb la contaminació ambiental que és un tema que està a l’ordre del dia.
Balcons, jardins i establiments del poble també es preparen i decoren per rebre amb la millor cara aquestes festes.

Enguany el poble també comptarà amb un nou element decoratiu en aquest cas molt independentista, es tracta d’una estelada gegant situada en els aparcaments de davant de la plaça de l’Ateneu. Aquesta estelada va ser inaugurada el passat 31 d’octubre a les 5 de la tarda pel comitè Avià per la Independència de l’Assemblea Catalana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada