diumenge, 15 de desembre del 2013

EL NADAL ÉS TEMPS D'ESPERANÇA

Càritas Avià fa una crida a tothom perquè col·labori per primera vegada en la recollida de joguines que l'entitat ha organitzat.

Càritas és una entitat d’acció caritativa i social de l’Església catòlica, que té una gran força a la comarca, que treballa per acabar amb la precarietat i l’exclusió social d’alguns grups de població. Un any més les Càritas de les parròquies de l'arxiprestat de Solsona duen a terme la seva campanya de Nadal , fent una crida a la solidaritat.

Càritas Avià no n’és una excepció i des de la parròquia de Sant Martí, enguany s’ha organitzat una recollida de joguines en la qual tothom pot col·laborar. Aquestes joguines aniran destinades a tots els infants de les famílies amb pocs recursos que hi ha al poble. Els dies de recollida són el diumenge 8 i 15 de desembre. Les joguines aportades han de ser noves o en bon estat.

Càritas també té un altre front obert de treball que és la gran recollida d’aliments que es va fer els passats dies 11 i 14 de desembre a la Plaça de l’Ateneu. Tots els avianesos van poder col·laborar i al mateix lloc van poder adquirir llantions solidaris i remets de la sort per omplir de llum i esperança el poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada