dilluns, 23 de desembre del 2013

LES NADALES MÉS SOLIDARIES

El passat 22 de desembre es va celebrar a l’Església Parroquial d’Avià el concert de Nadal. Tots els diners recaptats es destinaran a engrandir el pot d’euros recaptat per la marató de tv3, celebrada el diumenge dia 15 de desembre.

Actuació de la Coral Infantil Escola Sta. Maria d'Avià
Les dues corals reunides a les 6 de la tarda a l’Església del poble van envair d’esperit nadalenc els assistents a l’acte. La Coral Santa Maria d’Avià va cantar a la primera part del concert un total d’onze nadales. El repertori, molt variat, incloïa nadales
populars catalanes com “El noi de la mare” o “Fum, fum, fum” i altres d’arrel nord-americana i anglesa com “Nadal Blanc” o “Nadal, Nadal”.

La segona part del concert, va ser una cantata de Roger Parsley sobre el llibre infantil “Jesus Christmas Party” de Nicholas Allan a càrrec de la Coral Infantil Escola Santa Maria d’Avià. L’obra, “La festa del Nadal” va ser traduïda per la música Marta Pagerols. Els petits cantaires al llarg de la seva actuació van recitar versos que explicaven el naixement de Jesús i així van poder relacionar totes les cançons del seu repertori.

Finalment, els dos cors van cantar la cançó del grup català Manel “Un camell d’Orient” i van deixar per finalitzada la cantada


Nadala de cloenda cantada per les dues corals.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada