divendres, 6 de desembre del 2013

AVIÀ NO DEGENERA EN SOLIDARITAT

La Marató es planteja el repte d’iniciar una nova recerca de les malalties neurodegeneratives, a través de la mobilització de tot Catalunya.

Entreteniment, humanitat, divulgació científica i sobretot solidaritat es combinaran el pròxim 15 de desembre al plató de TV3, així com també a tots els recons de Catalunya. Avià vol continuar al costat de la Marató i ha previst organitzar activitats al llarg de la pròxima data amb la finalitat de recollir fons per la Fundació de la Marató.
La participació del poble en aquest acte no es tracta d’un fet aïllat, ja que el municipi sempre s’ha mobilitzat en la causa i a través del voluntaris s’ha aconseguit any rere any una participació major en els actes programats.
Avià sempre aposta per les activitats esportives, molt arrelades a la comarca. Enguany es celebrarà la tradicional sortida amb BTT que organitza l’associació Cop de Pedal i a les 10 del matí començarà la passejada popular que té un recorregut de 5 km.  A la tarda a la Sala de l’Ateneu començarà el Ball de Saló. A diferència d’edicions anteriors es farà també un sorteig de dos quadres realitzats per pintors berguedans.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada