dissabte, 9 de novembre del 2013

AVIÀ ES BOLCA EN LA JORNADA "ENDRECEM EL POBLE"

El proper 11 de novembre es celebrarà a Avià el dia “Endrecem el poble”. A través del projecte Wedecide.cat es van poder votar les actuacions a fer durant aquest dia. Enguany, el poble es dedicarà a recuperar i endreçar el Parc de la Torreta.
Després dels èxits anteriors, es té la voluntat per part de l’ajuntament i les entitats col·laboradores, d’institucionalitzar un dia a l’any. La finalitat d’aquest dia, és aconseguir que el màxim nombre de persones s’involucrin i treballin comunitàriament durant unes hores a fi d’arreglar tot allò del poble que més convé. Mitjançant la xarxa social anomenada Wedecide.cat, es van plantejar totes les activitats que creien els ciutadans que calien dur a terme. A més, a partir d’aquest moment, podies donar la teva opinió i votar de forma seria i rigorosa l’actuació que et semblés més necessària.
Wedecide.cat, és una xarxa social creada per un grup de joves emprenedors que té com a objectiu canviar la manera de decidir sobre els temes de major importància del municipi. Així doncs, van acabar creant el primer parlament virtual obert a tothom on pot accedir qualsevol ciutadà empadronat al terme municipal d’Avià. El debat obert d’aquests últims dies, ha aportat moltes actuacions, entre elles destaca la recuperació d’un camí rural, la recuperació del camí de Santa Maria d’Avià, la millora del pati gran de la guarderia, i altres menys destacades a causa de la seva manca de vots.

L’actuació proposada que aconseguís reunir el major nombre de vots del registre, passava directament a ser l’escollida. Així, finalment amb una puntuació d’un 31%, la recuperació del Parc de la Torreta és l’opció més votada i per tant, la que es portarà a terme. A més a més, en acabar les activitats de recuperació i conservació del lloc escollit, els organitzadors conviden a tots els voluntaris a assistir, a les 2 del migdia, a una arrossada popular. Els organitzadors i l’ajuntament esperen la col·laboració de tothom per tal d’aconseguir que esdevingui una jornada de treball i esbarjo conjunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada