dissabte, 23 de novembre del 2013

HENRY PUSELL A L'ATENEU D'AVIÀ

El proper diumenge 24 de novembre es celebrarà el Concert de Santa Cecília, que la Coral Santa Maria d’Avià ofereix entorn d’aquesta data anualment amb col·laboració d’altres corals i cors catalans.

Enguany, el Concert Extraordinari de Santa Cecília té lloc a les 6 de la tarda a l’Ateneu d’Avià. Aquest concert, compta amb una llarga tradició i és la Coral Santa Maria d’Avià el principal cor promotor de l’esdeveniment. Hi ha també uns òrgans col·laboradors que són l’Ajuntament d’Avià, l’Ateneu d’Avià i la Federació Catalana d’Entitats Corals que sostenen la celebració d’aquest concert tan especial, que es celebra en motiu del dia de Santa Cecília, patrona dels músics.

L’any passat, la Coral la Fònica de Freixenet va ser l’encarregada d’acompanyar a l’escenari la coral local. Aquest any, els avianesos, amb Xavi Llovet a la direcció, interpretaran les obres principals de Henry Pusell juntament amb la Coral Sant Bartomeu i la Coral Jove Sant Bartomeu de Casserres, l’Agrupament la Lira de Viladecans i l’Orquestra de Corda de l’Escola Municipal de Música de Nou Barris de Barcelona.

S’espera que la música del compositor anglès del Barroc ompli la sala de l’Ateneu d’Avià i que tots els assistents gaudeixin del concert.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada