dissabte, 30 de novembre del 2013

EL PUBILLATGE ESTÀ DE MODA

Pubilles i hereus de tot Catalunya es reuneixen a Avià per tal d’acomiadar els cinc joves avianesos que enguany acaben el seu trajecte dins del pubillatge i alhora donar la benvinguda als nous substituts.

La que havia estat fins ara pubilla, Judit Solà i l’hereu, Gerard Aran, juntament amb les dues dames d’honor i el fadrí, van pronunciar, a l’inici de l’acte del Pubillatge, el seu últim discurs davant la gent i entitats del poble d’Avià el passat dia 16 de novembre.
Van assegurar que al llarg d’aquest any han format noves amistats, així com viscut moltes anècdotes i vivències que sempre recordaran. També han pogut conèixer amb més profunditat la cultura catalana i descobrir nous indrets del nostre país amb un patrimoni humà molt gran.

L’acte, celebrat a l’Ateneu del poble, va ser presidit pels membres de l’Ajuntament i un gran nombre de joves vinguts de molts indrets de Catalunya on encara és continua celebrant aquesta tradició.
Elisenda Martí, Regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Avià, vas ser l’encarregada de pronunciar els noms dels nous joves, que van ser escollits per una vintena d’entitats del poble.

Anna Serradell i Pau Xandri, proclamats Pubilla i Hereu d’Avià 2013, respectivament, van agrair la oportunitat que se’ls ha brindat i van assegurar que intentarien representar el seu poble el millor possible, així com continuar potenciant la cultura i la llengua catalana arreu del territori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada