dissabte, 16 de novembre del 2013

BELLESA PESSEBRISTA

El concurs de Pessebres en miniatura es consolida a Avià, aquest any amb més visió d’expansió que mai, ja que els guanyadors del concurs s’exposaran a Queralt

Arriba la 41 ena edició del concurs de pessebres en miniatura que es celebra a Avià ininterrompudament des de l’any 1973. Durant aquests anys, ha estat el grup de Pessebristes de l’Ateneu d’Avià el principal encarregat de l’organització i la promoció del concurs, així com dels tallers artesanals que s’imparteixen a tots aquells interessats que vulguin millorar la qualitat artística de les seves obres.
Enguany, el concurs arriba a la seva quaranta-unena edició, amb la presentació de les obres els dies 14 i 15 de desembre de 7 a 8 de la tarda al Casal Parroquial Ramon Badia. El concurs de pessebres es basa en dues categories principals: el Pessebre Obert i el Diorama. Del 25 de desembre al 6 de gener de 2014, s’exposen totes les obres al Casal Parroquial d’Avià, a les hores següents, els matins de 12:30 a 14:00h i les tardes de 17:30 a 19:30h. A més, també es fa una exposició de Postals de Nadal al mateix Casal Parroquial que té els horaris de presentació, exposició i lliurement de premis iguals que els dels Pessebres en Miniatura.
Per tal de conèixer tota la informació més detalladament sobre les normes del concurs podeu consultar aquest enllaç on s’especifica tota la informació necessària per participar.

Aquest any, el Grup de Pessebristes d’Avià, amb la finalitat de seguir donant a conèixer el Concurs de Pessebres, exposaran el primer classificat en la modalitat de Pessebre Obert i els primers tres classificats de la modalitat Diorama, guanyadors tots ells de l’edició de l’any passat, al Santuari de Queralt, a Berga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada